Opdateret: 10. november 2019

Nyt Første etape af renoveringen af Maglehøjstien er færdig og stien er klar til brug. Vi har fældet træer på småbørnslegepladsen, og planter senere nye. Der er også træer/bukse på vej langs Furesøstien, ligesom der kommer nye vejnummerskilte op. En gartner vil fire gange i sæsonen fjerne ukrudt fra legepladserne. Apropos legepladser, så leder vi efter en frivillig, der hver anden eller tredje uge vil skifte skraldeposen på Balancelegepladsen. Til sidst to gamle kendinge: Parkér hensigtsmæssigt på stam- og stikveje og husk at skifte pæren i lamperne på garagen.
Hvis du vil vide mere, kan du kaste dig over den lange version herunder...

Nyt Meddelelse nr. 214 er lagt på nettet. Se de seneste meddelelser under "Demokrati / Meddelelser".
Det kan også hentes i Word-format her:

Word Download
Meddelelse 214
i Word-format (22 Kb)Tilmelding til kommunikation via mail
Sådan tilmelder du dig: Husstanden opretter én (og kun én) profil med som minimum navn, adresse og én primær mailadresse. Man kan efter eget valg oplyse flere navne, mailadresser og mobilnumre. Alle mailadresser modtager al information – dog bliver kontingentopkrævningen kun sendt til den primære mailadresse. Det er grundejernes eget ansvar, at den eller de angivne mailadresser er korrekte. Du skal ved tilmeldingen give samtykke til, at Furesølund må opbevare dine data.

Læs venligst vejledningen i linket grundigt. Den skulle gerne give svar på de fleste spørgsmål. Hvis du af principielle årsager ikke vil afgive dine oplysninger, skal du selv opsøge informationerne på foreningens hjemmeside. Henvend dig venligst til Ole Wejse Svarrer på på 2071 6465 eller wejse@ows.dk, hvis du ikke ønsker at oprette en profil.
Tilmeldingslink: https://2870.foreninglet.dk/memberportal/frontpageDato for næste bestyrelsesmøde: 26. november 2019


Alle henvendelser til bestyrelsen bedes rettet til sekretæren. Helst via mail, men kan også kontaktes på tlf. 30 33 72 18 (ma-fr 14-16)


Spørgsmål, forslag og anden henvendelse vedrørende hjemmesiden bedes rettet til internet-redaktøren.